-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Makaron spaghetti 500g BIO


Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody wed艂ug tradycyjnej receptury, dzi臋ki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezb臋dne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne po艂膮czenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Wysy艂ka w ci膮gu | 24 godziny |
Cena przesy艂ki | 15 |
Dost臋pno艣膰 |
Ma艂o
|
Kod kreskowy | |
EAN | 8053323644187 |
Zostaw telefon |
Ciasto na makaron z pszenicy durum i wody, wed艂ug tradycyjnej receptury. 馃尵
Dzi臋ki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje witaminy i aromat. 馃尶
Porowata powierzchnia 艣wietnie 艂膮czy si臋 z pesto lub sosami pomidorowymi. 馃崫
Nie zawiera jaj 馃
Dro偶d偶e: | nie zawiera |
Gluten: | zawiera |
Laktoza: | nie zawiera |
Nies艂odzone: | tak |
Weganie: | tak |
Sk艂ad:pszenica durum*, woda, zawiera GLUTEN
*sk艂adniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywa膰 w ch艂odnymi ciemnym miejscu
艢rednia warto艣膰 od偶ywcza w 100g
Warto艣膰 energetyczna [kj/100g] |
1485 kJ |
Warto艣膰 energetyczna [kcal/100g] |
350 kcal |
T艂uszcze [g/100g] |
1.3g |
Kwasy t艂uszczowe nasycone [g/100g] |
0.3g |
Bia艂ko [g/100g] |
12g |
W臋glowodany [g/100g] |
71g |
w tym cukier [g/100g] |
2.5g |
S贸l [g/100g] |
<0.01g |